Moro, maailma! Miten menee?

No, hyvinpä pyyhkii!

Päätinpä perustaa killalle blogin. Tämä blogi oli tarkoitus pystyttää jo alkuvuodesta, mutta emme hallituksen kanssa keksineet mitään hyvää urlia blogille. blogs.aalto.fi ei antanut tehdä alle neljän merkin mittaisia urleja, joten blogs.aalto.fi/as/ ei onnistunut. Lopulta koko juttu unohtui, kun kenelläkään ei olisi oikeasti ollut edes aikaa ja kiinnostusta kirjoitella mitään blogipostauksia.

Nyt kuitenkin alkoi tulla tarvetta tehdä vaikuttamista Aallossa. Lähetin vastikään kehitysehdotuksia AaltoIT:n koko johtoportaalle saadakseni vastauksen ainoastaan yhdeltä henkilöltä: “Kiitos kehitysehdotuksestasi. Selvittelen asiaa, ja joku meistä vastaa sinulle piakkoin.” Pariin viikkoon ei ole kuulunut mitään. Välitin kehitysehdotukseni myös hallitukselleni ja aloin miettiä, että ehdotuksenhan voisi välittää vaikka koko Aallolle. Perinteinen sähköposti on kuitenkin nihkeä tapa levittää ajatuksia. Onneksi AS on niin dynaaminen ja web 2.0 (lol :D), että nyt on blogi pystyssä, ja kohta lähtee blogiin postattavat avoimet kirjeet sun muut leviämään sosiaalisessa mediassa tehden maailmasta paremman paikan.

Nykyinen url blogs.aalto.fi/aski/ on lyhyin mahdollinen ja helpoiten muistettava url, jonka tähän hätään keksin. ASki on rakAS kiltahuoneemme, mutta aski olkoon nyt harhaoppinen lyhenne kiltamme nimestä.

Tässä vaiheessa voisin vaikka esitellä blogin tarkoituksen:

  1. Tiedotus
  2. Vaikuttaminen
  3. Keskustelu
  4. Hupi
  5. Fiilistely
  6. ???
  7. AS:n maailmanherruus

Toivottavasti blogiin löytyy paljon innokkaita kirjoittajia, lukijoita ja kommentoijia! Tästä tää lähtee!

Dynaaminen web 2.0 -puheenjohtaja
Juho Salmi
Salami @ IRCnet
juho.salmi<3aalto.fi
+358 40 5377012

PS. On muuten ensimmäinen blogipostaukseni ikinä!