AINUTLAATUINEN KESÄDUUNI / ETT UNIKT SOMMARJOBB

DesignCamp on työpaikka, jossa muotoilulähtöisesti kehitetään ja jalostetaan ideoita paikallisten yritysten tarpeisiin. DesignCamp järjestettiin ensimmäistä kertaa kesällä 2011 ja oli suuri menestys. Projekti järjestetään taas tänä kesänä ja nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää erikoisosaamistasi erikoisen hienossa kesätyössä!

Haemme kuutta innokasta eri alojen opiskelijaa, joita kiinnostaa uudentyyppinen kesätyö. DesignCampissä opiskelijat työskentelevät yritysten toimeksiantojen parissa luoden uusia ideoita ja konsepteja tuotteiden, palveluiden, ympäristön, brandin tai tilojen suhteen. DesignCampin leiripaikkana on Länsi-Suomen muotoilukeskus Muova Vaasassa.

Kiinnostaisiko sinua osallistua?

Vaatimukset: Omien vahvuuksien tunteminen, ja avoimuus uusia työskentelytapoja kohtaan.

Tarjoamme: Huippuluokan ohjausta Muovan asiantuntijoilta. Aidosti monialaisen työympäristön.

Aikataulu: Rekrytointi huhti-toukokuussa. Työ alkaa 1.6.2012, ja päättyy 31.8.2012.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen designcamp-arts@aalto.fi.

Yhteystiedot: Katarina Eklund 050 4083573 Muova, Eva Sundell 020 7663486 Vamk

————————————————————————————————–

DesignCamp är ett sommarjobb där vi med designmetoder utvecklar och förädlar idéer enligt lokala företagens behov. DesignCamp ordnades första gången sommaren 2011 och var en succé. I år är det tur för ett nytt DesignCamp och nu har du möjlighet att utnyttja dina specialkunskaper i ett unikt sommarjobb!

Vi söker sex ivriga studeranden från olika områden som är intresserade av ett nytt slags sommarjobb. I DesignCamp samarbetar studerandena i företagsprojekt med idé- och konceptutveckling av produkter, tjänster, miljöer, brand och utrymmen. DesignCamp-lägret slår upp sitt tält Västra Finlands designcentrum Muova i Vasa.

Är du intresserad av att delta?

Krav: Att du kan identifiera dina egna styrkor samt att är öppen för nya arbetsmetoder

Vi erbjuder: Högklassig handledning av Muovas experter. En genuint mångsidig arbetsmiljö.

Tidtabell: Rekrytering april-maj. Arbetet inleds 1.6.2012 framtill 31.8.2012.

Skicka din ansökan och CV per e-post till designcamp-arts@aalto.fi.

Kontaktuppgifter: Katarina Eklund 050 4083573 Muova, Eva Sundell 020 7663486 Vasa yrkeshögskola