Aino Studia Generalia 22.9.2011: Kestävä design ja innovaatiot

Allekirjoittanut on kutsuttu keskustelemaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Aino Studia Generalia -luentosarjan ensimmäiseen tilaisuuteen 22.9.2011. Pohdin tällöin omassa esityksessäni, muuttavatko kestävän yhdyskunnan tavoitteet suunnittelukäytöntöjämme. Tulkaa kuuntelemaan!

Aino Studia Generalia: Kohti kestävää tulevaisuutta

Lämpimästi tervetuloa toista kertaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla järjestettävään yleisölle avoimeen Aino Studia Generalia – luentosarjaan. Aiheena on tänä syksynä: Kohti kestävää tulevaisuutta Kestävä kehitys ja eettisyys.

Luentosarjassa on neljä tilaisuutta, joissa Aalto-yliopiston professorit ja tutkijat yhdessä elinkeinoelämän edustajien kanssa tarkastelevat kestävän kehityksen ja eettisyyden eri ulottuvuuksia ja keskustelevat ajankohtaisista ja mielenkiintoisista kestävän kehityksen ja eettisyyden teemoista.

Tilaisuudet järjestetään
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksen juhlasalissa (Runeberginkatu 14-16) torstaisin klo 17–19 seuraavina päivinä:

22.9.   Kestävä design ja innovaatiot

13.10. Ruoantuotannon eettisyys ja maailman ruokatalouden kestävyys

17.11. Poliittinen yritysvastuu

8.12.  Yrittäjyys ja kestävä kehitys

Lisätietoja:
www.econ.aalto.fi -> Tapahtumat

Facebook: www.facebook.com/AinoStudiaGeneralia

Luennot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.