Aalto Blogs-palvelu on avattu 11.11.2010

Aalto-yliopisto on avannut Blogs-palvelun kaikille Aaltolaisille ja se täydentää Aalto-yliopiston opetuksen-työvälineet palettia. Halutessasi itsellesi, kurssillesi tai projektillesi lisää näkyvyyttä ja avoimuutta blogi on loistava vaihtoehto.

Mihin Aalto-blogia voi käyttää?

Blogien käytöstä opetuksessa on erilaisia näkemyksiä – blogia voidaan käyttää esimerkiksi ryhmätyövälineenä, oppimispäiväkirjan alustana, kurssitiedotusten kanavana tai vaikkapa portfoliona. Ennen kaikkea blogit tukevat yhteisöllisyyttä ja yhteisöllistä oppimista. Kun vaikkapa luennon jälkeen avataan ajatuksia omiin kurssiblogeihin. Blogiviestien kommentointi lisää vuorovaikutusmahdollisuuksia.

Blogipalvelu tarjoaa mahdollisuuden perustaa blogeja monenlaisiin tarkoituksiin henkilökohtaisen blogin lisäksi. Esim. opetuksen tueksi, harrastusryhmän/killan esittelyyn, tutkimusryhmän ajankohtaisten asioiden esille tuomiseen tai hankeviestinnän välineeksi.

Perusta blogisi painamalla TÄSTÄ!

Tutustu suomenkielisiin ohjeisiin TÄSTÄ!

Ota yhteyttä ylläpitoon: blogs@aalto.fi

Voit ilmoittaa ominaisuustoiveesi, bugit yms. osoitteessa https://wiki.aalto.fi/display/Bugiwiki/blogs.aalto.fi