Aallon IT-väki virkistyi ja verkostoitui

Aallon IT-töitä tekevä joukko kokoontui kesäkuun alussa Virkisty ja verkostoidu -päiville Lohjan Kisakallion urheiluopistolle. Osallistuja oli kaikkialta Aallosta: korkeakouluista, IT:stä ja muista palveluyksiköistä. Tilaisuuden järjestelyt onnistuivat erinomaisesti – siitä erittäin suuri kiitos kaikille töihin osallistuneille!

Liikunnallisen ja musiikillisen virkistäytymisen lisäksi tilaisuus antoi erinomaisen mahdollisuuden tutustua samaa työtä tekeviin kollegoihin ympäri koko Aallon. Tämä oli ainakin itselleni tilaisuuden kaikkein parasta antia. Hämmentävää oli myös huomata, kuinka laaja joukko aaltolaisia tekeekään töitä tietotekniikan parissa. Täytimme lähes koko Kisakallion hotellin ja osallistujia riitti kaikkiin aktiviteetteihin runsain mitoin. Tällä joukolla on hyvä toteuttaa Aallon kunnianhimoisia tavoitteita tietotekniikan osalta.

Yhteisen tekemisen meiningin saattoi aistia kaikissa ryhmissä, mutta erityisesti kirkkovenesoudussa se oli suorastaan kouriintuntuvaa känsiksi asti. Tällaista henkeä tarvitsemme. Kun tunnemme paremmin toisemme, uskon että hankalammatkin työasiat sujuvat jatkossa helpommin. Sähköpostiosoitteen takaa on aina hyvä tuntea myös sen vastaanottaja – ja mikäpä parempi tutustua tapa kuin yhteinen rento petankkipeli. Samanhenkisille tilaisuuksille on selvästi kysyntää – kenties uudenlaisilla teemoilla ja formaateilla, tässä on hyvä pohdinnan paikka yhteistyöverkostojen jäsenille.

Kesä on nyt parhaimmillaan ja edessä on vielä monta viikkoa hiljaiseloa. Toivottavasti virkistymisen ja verkostoitumisen henki on kuitenkin vielä jäljellä, kun kesän loppupuolella palaamme takaisin työn ääreen.

Kesäisin terveisin,

Pekka