Viikkokatsaus

Mitä teimme tällä viikolla:

Kuten Patrikin perjataina julkaisemasta kirjoituksesta käykin ilmi, oli viikon agendana karsia protoaihioita edelleen. Päädyimme lopulta neljään ideaan, jotka näimme itsellemme kiinnostavimmiksi, realistisimmiksi ja toteutettavimmiksi. Aihioiden karsimisen jälkeen olemme tehneet töitä kunkin idean idean parissa vuorotellen, ja saaneet kerättyä ison määrän näkemyksiä ja ideoita kustakin aiheesta ylös. Työn tulosten perusteella näyttää siltä että aihioista magneettiavain olisi aihioista parhain.

Mitä ensi viikolla:

Ensi viikon aikana lyömme lukkoon aihion, jota lähdemme pääasiallisesti kehittämään. Kun tarkka projektiaiheemme on lukkoon lyömisen jälkeen tiedossa, päivitämme ja tarkennamme projektisuunnitelman kuvaamaan projektin etenemistä tarkemmin. Suunnittelemme asiakaskyselyn, jolla kartoitamme mitä ominaisuuksia asiakkaat ensisijaisesti haluaisivat ratkaisultamme. Ensi viikon ohjelmana on siis siirtyä ideointivaiheesta varsinaiseen toteutukseen.

 

Vastaa