Ir de compras en Barcelona

Barcelona on trendikäs Euroopan kaupunki, missä myös ostosmahdollisuudet ovat varsin monipuoliset. Tarjolla on runsaasti sekä miehille että naisille eri tyylisiä vaateliikkeittä, kenkäkauppoja ja pikkupuoteja. Valtaosa maailman merkittävimmistä muotitaloista löytyy Barcelonasta, mutta jos paikallista muotia kaipaa, myös paikallisten suunnittelijoiden liikkeitä on tarjolla lukuisia. Muodin lisäksi kattava valikoima sisustusliikkeitä löytyy Barcelonan katukuvasta. Hintatasoltaan Barcelona on pääosin Suomen luokkaa, mutta espanjalaisissa ketjuliikkeissä tuotteet ovat halvempia. Hyvä shoppailuaika Barcelonassa on alennusmyyntien aikaan, jolloin voi tehdä hyviä löytöjä. Keskikesällä kiireisimpään turstiaikaan alennusmyynnit ovat kuitenkin varsin hektisiä. Jos Barcelonaan haluaa tulla nimenomaan shoppailemaan, talvikausi on tähän hommaan parempi ajankohta.

zara rebajas

Lähde: Twitter.com

 

Mistä näitä kaikkia ihania puoteja sitten löytyy? Barcelonan keskustan alueella sijaitsee useita vilkkaita ostoskatuja. Muotivaatteita etsivän kannattaa piipahtaa Passeig de Gracia -kadulla sekä Portal de l´Angel -kävelykadulle. Näiden katujen varrella on monipuolisesti sekä luksusmerkkejä (Chanel, Louis Vuitton) että edullisempia merkkejä (Zara, Bershka) myyvien muotiketjujen liikkeitä. Muotia etsivälle toinen suosittu ostoskatu Barcelonassa on Carrer de Pelai, jonka varrella löytyy muun muassa seuraavien muotitalojen liikkeet: C&A, Mango, Promod ja Desigual sekä kenkäkauppa Foot Locker.

bershka

Kuvan lähde: Europark.si

Jos mieluummin hoitaa ostokset yhdestä paikkaa, kaupungista löytyy useita ostoskeskuksia. Hyvä paikka vierailla on esimerkiksi Barcelonan suurin tavaratalo El Corte Inglés, mistä löytyy vaatteiden ja kenkien lisäksi muun muassa kosmetiikkaa, sisustustavaroita ja elektroniikkaa. Ostoskeskuksista puolestaan suosituimpien joukkoon kuuluvat El Triangle ja El Bulevard Rosa. Näiden lisäksi esimerkiksi Maremagnumin ostoskeskus on varsin monipuolinen 50 eri myymälän tarjonnallaan sekä espanjalaisia että kansainvälisiä muotiketjuja. Arenas de Barcelona ostoskeskus on taas hieman erilainen ja historiallinen. Sillä on historiaa härkätaisteluareenana. Valinnan varaa siis riittää.

bulevard rosa

Kuvan lähde: Travelihub.com

Yksilöllisempiä liikkeitä etsivän on hyvä vierailla Bornin alueelta, jossa on myös erinomainen ravintolatarjonta. Toinen paikka, josta löytyy persoonallisempaa tyyliä sijaitsee Ravalin alueelle lähellä Ramblas-katua. Raval on tunnettu ennen nuhruisena kaupunginosana, mutta siellä on tarjolla vintageputiikkeja ja vaihtoehtoista muotia. El Raval on hyvää aluetta löytää etenkin retrovaatteita ja muuta nuorekasta. El Raval onkin hyvä shoppailupaikka erityisesti nuorille ja pienellä budjetilla matkustaville. Näin ollen persoonallista vaatetta etsivän kannattaa ehdottomasti vierailla näillä alueilla.

 

¡Hasta la próxima semana!

– Emmi & Arttu

 

Lähteet:

Posted by Emmi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *