ATUT 2018 Work in Progress

Vuosi 2018 on suomalaisen arkkitehtuuritutkimuksen juhlavuosi, sillä valtakunnalliset arkkitehtuurin tutkimuspäivät järjestetään jo kymmenettä kertaa. Tänä vuonna järjestämisvastuu on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin laitoksella. Pysy kuulolla, sillä Call for Papers -kutsu on lähes valmis. Tervetuloa Otaniemeen 26.–27.10.2018!

The year 2018 celebrates Finnish architectural research, as this year is the 10th in the series of Annual Architectural Research Symposiums organised in Finland. This year, the symposium will be organised by the Aalto University, School of Arts, Design and Architecture, Department of Architecture. The Call for Papers is just about ready, so stay tuned. Welcome to Otaniemi, Espoo between 26 and 27 October 2018!