Aalto ARTS Doctoral Programme Morning Coffee 25 Jan 2017

Tohtoriohjelman aamukahvit 25.1.2017 klo 9: Esitarkastus ja valmistuminen
Paikka: 5010, Hämeentie 135 C

Doctoral Programme Info & Coffee 25 Jan 2017 9 am: Pre-examination and graduation
Place: 5010, Hämeentie 135 C

Harkitsetko valmistuvasi tohtoriksi vuonna 2017?
Aiotko palauttaa käsikirjoituksesi esitarkastettavaksi vuonna 2017 tai onko se jo esitarkastuksessa?
Tule kuulemaan, mitä esitarkastusvaiheeseen, väittelyluvan saamiseen ja väitöstilaisuuden järjestämiseen kuuluu ja keskustelemaan muiden loppuvaiheessa olevien tohtorikoulutettavien kanssa. Kertomassa ja keskustelemassa ohjelman johtaja Teemu Leinonen ja suunnittelija Tiina Kotti. Taiteiden ja suunnittelun tohtoriohjelma tarjoaa aamukahvit.

Do you plan to graduate during 2017? Will you submit your manuscript for pre-examination in 2017 or is it in pre-examination already?
Join us to hear more information about the pre-examination phase, receiving the permission for defence and arrangements for the defence. This is also a chance to discuss with other doctoral candidates at the end phase of their dissertation. Presenting and discussing: Head of Programme Teemu Leinonen and Planning Officer Tiina Kotti. Doctoral Programme in Arts, Design and Architecture offers the tea & coffee.

Posted by Anni

This entry was posted in Aalto ARTS and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.