Viikkotehtävä 2 jatko

Tehtävänä oli käydä läpi koottuja lähteitä kurssin myöhempiin tehtäviin hyödynnettäviksi. Lista on mielestäni todella kattava, mutta vaikealukuinen. Pieni kuvaus sivuston tai tietolähteen sisällöstä hieman auttaa. Lähteet ovat kuitenkin todella spesifejä ja rajautuu tiukasti. Kaipaisin hieman yleismaallisia ja peruslähteitä lisää. Uskon kuitenkin, että lähteistä tulee olemaan paljon hyötyä kurssin edetessä.

Kurssin aihesisällöstä tietoa löytyy parhaiten paikallisista tietolähteistä. Kuitenkin merkittävää on löytää oikea termistö ja kääntää se Hollanniksi. Tietolähteitä etsiessä Hollannin kielellä erilaiset kääntö-sivustot tulevat tutuksi ja hyvä on kääntää Hollannista Englanniksi eikä suoraan Suomeksi.

Posted by Rolf

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *